Kamera sættes op ved container

Vi har desværre oplevet at vores affaldscontainere ikke bliver respekteret på trods af at flere af vores medlemmer nævner det inde på de forskellige Facebookgrupper og at bestyrelsen nævner det i nyhedsbrev.

Bestyrelsen har derfor valgt at investerer i et overvågningskamera, som vil overvåge affaldsområdet, sådan at affaldet kommer op i container i stedet for på jorden, samt at affaldscontainere ikke bliver overfyldt eller fyldt med den forkerte type affald.

Husk at flytte din trailer!

Bestyrelsen har i tidligere nyhedsbrev nævnt at de folk der har en trailer parkeret i foreningen ikke flytter deres trailere, når græsset skal slåes hver 14. dag.

Vi oplever desværre stadigt dette som et problem, så vi prøver igen: Vil I ikke venligst flytte jeres trailer ud på vejen, når græsset slåes? Det er ikke nok at I slår græsset selv, da det er svært at navigerer en stor maskine rundt i mellem trailerne og vi derfor ikke kan få alt græsset klippet, hvis ikke alle flytter deres trailer på disse dage.

Vores havemand, som vi alle sammen betaler for, takker for jeres hjælp!

Kan dine rødder ses?

På havevandring har bestyrelsen bemærket af der i mange haver var blottede rødder under hækkene. Husk, at fylde ekstra på, når dine rødder begynder at kunne ses, eller når du har skabt en fordybning under hækken ved at løbende fjerne ukrudt og jord.

Husk hækklip d. 29 og 30. juni 2024