Fantastisk haveåbning!

Det var en forholdsvis tør lørdag, med kun en kort lille byge, lørdag d. 23. marts 2024, hvor vi fejrede sæsonens vandåbning.

Der var et fantastisk fint fremmøde og vi fik åbnet vandet på alle 6 veje i god ro og orden – med kun få udfordringer henad vejen. TAK til alle vores skønne medlemmer for med en positiv indsats at medvirke til, at bestyrelsen kunne løse sin opgave og konstatere, at der var vand ind til haverne.

Bestyrelsen takker for en utrolig fin dag og ønsker alle medlemmer af Haveselskabet Aablink en dejlig ny sæson!

 

Har du havetrailer?

I Aablink har du mulighed for at stille din havetrailer, så du ikke behøver at køre hjem efter den, når du alligevel er i haven. Eneste betingelser er, at traileren er forsynet med havenr. Lige pt. har vi noteret os 4 stk. uidentificerede trailere, som søger deres ejer.

De 4 trailere mangler havenummer og får nu en frist til at få et nummer på, så vi kan se, at alle trailere er hjemmehørende i Aablink. Numre kan fås ved henvendelse til formanden (have 120). Ring eller send en SMS til 40 96 07 42. Dette skal gøres inden d. 15. april 2024.

Trailere, der ikke har havenummer på senest 15. april blive flyttet væk ud på offentlig vej.