Salg af have

Hvis man ønsker at få sin have sat i de to tavler vi har er man meget velkommen til at lave et salgsopslag og putte i brevkassen ved fælleshuset. Så skal bestyrelsen nok sætte dem i tavlerne. Vi har erfaring med at folk som gerne vil købe en have kigger i tavlerne. Man bestemmer selv om der bare skal stå ”Til Salg – Have nr. – Gade – Telefonnr. Eller man laver det med billeder. 

Det er ikke et krav at haverne skal i tavlerne og det er derfor nødvendigt at I informerer bestyrelsen om det, hvis I gerne vil. 

Store og små havesyn

Vi har erfaret at der er mange som ikke helt har forstået forskellen mellem stort og lille havesyn. 

De er fuldstændigt ens.  

Man skal ordne haven på samme måde hver gang. Til stort syn skal havelågen dog være åben, så bestyrelsen kan komme rundt i haven og kigge. Til lille havesyn kigger bestyrelsen over lågen og igennem hækken. 

Kan vi se at det ikke er ordnet får man i første omgang en mundtlig påtale og et ekstra besøg.  

Vandspild

Vandspild er noget der sker med jævne mellemrum. Gør det til en vane at tjekke haven rundt om der er nogle vandhaner der er tændt inden man går fra haven, så der ikke er slanger der hopper af koblingen og forårsager vandspild.  

Tjek jævnligt at der ikke er haner der drypper eller løber lidt når I lukker for hanerne. Dette er også vandspild. Skift dem ud hvis dette er tilfældet. 

Vi er alle fælles om vandet, så lad os hjælpe hinanden til at mindske vandspild og give alle havemedlemmer mulighed for at nyde det.