Den nye bestyrelse

Den 11. februar 2023 blev der afholdt generalforsamling i Haveselskabet Aablink. På generalforsamlingen trådte tidligere formand og kasserer af og vi kan derfor sige velkommen til en ny bestyrelse bestående af Henriette Prägler som formand
Birgitte Olesen som kasserer
Michael Rasmussen som næstformand
Mette Reinau som bestyrelsesmedlem
Anne Mette Sørensen som bestyrelsesmedlem
John Jensen som bestyrelsesmedlem
Jesper Olsen som suppleant
Vi glæder os til at byde velkommen til en ny havesæson i Aablink!

Vandåbning og regler herom

Bestyrelsen forventer at åbne vandet d. 25. marts kl. 10. Dette er med forbehold for vejret. Du skal være i haven under vandåbningen, og har sørget for at lukke alle haner inden vandet åbnes, så der ikke opstår vandskader. Når vandet åbnes, gennemgår bestyrelsen alle haver og først når bestyrelsen har været forbi og noteret at alt er som det skal være i din have, må haven forlades.
Forlades haven inden, klippes havelågens lås op på lejers regning, og der vil forefalde et gebyr på 500 kr. jf. Ordensreglementet pkt. 6 under ‘gebyrer’.
Flere informationer om vandåbning vil komme senere.
Har du ikke mulighed for at være til stede? Koordiner med familie, venner eller naboer i forhold til hjælp med vandåbning. Der SKAL være en til stede i haven ved vandåbning.
Det vigtigste er, at der er nogen, der tager ansvar for at alting er som det skal være i din have, og at der ikke er en uset sprængning af et vandrør i haven, som ikke bliver opdaget i tide.