Bestil og Hent Hækplanter

Hvis du mangler hækplanter, skal du bestille inden den søndag den 25. september kl. 14.00 via sms til 40 96 07 42. Når planterne bliver leveret bliver der skrevet på facebook-siden ”Haveselskabet Aablink”.

Hækplanterne bliver leveret som barrodsplanter.

De skal derfor plantes så hurtigt som muligt. Når den nye hækplante skal sættes i jorden, graves et ca. 30 cm. Dybt hul, løsn jorden i bunden, sæt planten ned i hullet som fyldes op md 1/3 del jord, og vand op til kanten. Når vandet er sunket, fyldes hullet op med jord og jorden trædes til om planten. Hækplanter der ikke afhentes vil opkræves ved det pågældende medlem. God arbejdslyst.

Fælleshuset skifter farve

Har du også lagt mærke til at fælleshuset er ved at skifte farve? Det går fra svenskrød til antracitgrå.

Dette som et led i at modernisere fælleshuset og faciliteterne omkring udlån og udlejning af huset.

Kunne du tænke dig at hjælpe med at male fælleshuset, så tag fat i vores næstformand,
Henriette, på naestformand@haveselskabetaablink.dk.

Det er hende der har ansvaret for malerarbejdet og det øvrige arbejder omkring fælleshuset.

Kolonihaveforbundets Kongres 2022

Der har i weekenden været afholdt kongres i kolonihaveforbundet her i Aalborg på Hotel Hvide Hus.

Kongressen er for alle delegerede fra hele landet, der er medlem af forbundet. Her besluttes fremtiden for kolonihavebevægelsen. På kongressen blev der valgt en ny formand, Karsten Kehlet, da Preben Jacobsen, der siden 2007 har været forbundsformand har valgt at gå på pension. Aablink sender en hilsen til Preben som tak for den store indsats gennem alle årene.