Havepræmier 2022

Har din nabo en flot kolonihave, hvor der er tænkt over alle detaljer i haven? Så indstil vedkommende til en havepræmie fra Nordjysk Kreds som uddeler præmier til prydhaver. Har du en nabo, der har en anden smuk, hyggelig eller en anderledes fed have, så fortvivl ikke. Haveselskabet Aablink uddeler præmier efter individuelle vurderinger. Så skriv en mail til formand@haveselskabetaablink.dk senest d. 19. juni
med din indstilling. Bestyrelsen udvælger herefter haverne, der vurderes d. 30. juni.

Hækken skal klippes

Nu er det ved at være tid til årets første hækkeklipning. Hækken skal i år være klippet senest d. 26. juni. Der vil derfor i weekenden 25. – 26. juni være containere til have- og hækaffald foran fælleshuset. Her vil det
være havemedlemmer, som har containervagt. Det er derfor vigtigt, at de instrukser som containervagterne giver denne dag, bliver overholdt, sådan at alle kan komme af med deres affald, og Aablink derfor også
undgår at betale en ekstraregning for sortering af affald når det skal hentes. Bemærk der i denne weekend undtagelsesvis må bruges motorredskaber indtil kl. 16.00

Sprøjt mod spindemøl

Spindemøl kan kendes ved, at der er spind i hækken med små larver i. Larverne ødelægger vores flotte hække, og i værste tilfælde kan hækken
dø. Bestyrelsen indstiller derfor til, at alle bekæmper disse skadedyr. Bland 1 del brun sæbe, 1 del sprit og 3 dele vand i en sprøjte, og sprøjt
spindet. Dette gentages tre gange med 8 dages mellemrum. Man kan også bruge en stiv kost til at ødelægge spindene med, så larverne
falder ud.

God arbejdslyst.